Zomerconcert zaterdag 8 juli!

Na afgelopen weekend op de feestweide te hebben genoten van allerlei verschillende artiesten is het op zaterdag 8 juli tijd voor onze eigen Hengeveldse artiesten. Ze treden dan op tijdens het zomerconcert dat Amuzant houdt onder HET op het marktplein. Alle geledingen van de muziekvereniging treden op.

“We hadden al beloofd dat we meer zouden laten horen van Kunst(s)Tof en ondertussen is er niemand meer in Hengevelde die niet weet wie ze zijn, dus bij het zomerconcert betreden ze opnieuw het podium. Dit keer spelen ze samen met het A-orkest en het B-orkest. We verklappen nog niet teveel, maar we kunnen u verzekeren dat u dit niet wilt missen”, aldus Amuzant.

De drumband staat sinds dit jaar onder leiding van Gerrit Kelder en op 8 juli zal blijken dat de drummers en hij hetzelfde ritme hebben en perfect bij elkaar passen. Tijd om te dansen is het als het B-orkest ten tonele verschijnt. In de muziekstukken die zij spelen zitten verschillende dansen verwerkt. “We laten dus een stukje dansvloer vrij voor het publiek.”

Het A-orkest speelt nummers van grote sterren als Boudewijn de Groot, Ray Charles, Joe Cocker en Amy Winehouse. Muziek die eigenlijk geen verdere uitleg behoeft. Dat er veel muzikaal talent is in Hengevelde, blijkt wel uit de jamsessies die iedere twee weken gehouden worden. Jeugd van verschillende leeftijden schrijft zelf muziek en leren het samen spelen. Ook zij zijn klaar voor het zomerconcert.

Kom zaterdag 8 juli om 19.00 uur naar HET op het marktplein en laat je muzikaal verrassen. Varenbrink is aanwezig met een barretje, dus ook voor de drankjes wordt gezorgd.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.