Oliebollenactie weer een groot succes

De oliebollenactie van muziekvereniging Amuzant was ook dit jaar weer een groot succes. “We hebben iedereen in Hengevelde weer kunnen voorzien van de overheerlijke oliebollen en appelbeignets. Bijna alles is weer verkocht. Het is mooi om te zien dat mensen al op ons zitten te wachten en ons zelfs op straat al aanhouden om er zeker van te zijn dat ze oliebollen hebben. Bij Nollen hadden we dit jaar een heuze oliebollenkraam staan waar de oliebollen en appelbeignets niet aan te slepen waren.” Al met al dit jaar dus weer een zeer mooie actie.

Speciale dank gaat uit naar bakkerij Nollen voor het bakken van de oliebollen en machinefabriek Tumakon voor het beschikbaar stellen van de ruimte om te bakken en het opslaan van de bakmachines en andere materialen. En natuurlijk ook naar de inwoners van Hengevelde voor het kopen. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging en wordt gebruikt om de kosten voor muziekonderwijs in Hengevelde laag te houden en om activiteiten voor onze jeugdleden te kunnen organiseren.

Amuzant wenst iedereen een hele goede jaarwisseling en een muzikaal 2016! We hopen iedereen te zien op ons Nieuwjaarsconcert op zaterdag 30 januari bij de Gebrande Waateren om samen met ons het muzikale jaar in te luiden.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.