Muzikaal ontbijt

Zondag 2 april organiseren we een gezellig ‘Muzikaal ontbijt’ waarvoor alle kinderen van de basisschool in Hengevelde van harte zijn uitgenodigd.

Je kunt komen luisteren naar verschillende muzikanten. Van Amuzant zie je het B-orkest, de drumband en ook ‘Kunst(s)tof’ waarin de kinderen uit groep 5 en 6 spelen met hun felgekleurde plastic instrumenten. Verder zullen er solo-optredens of optredens in groepjes zijn van de jeugd van Amuzant. Ook Lennard Kiezenbrink treedt op met zijn gitaarleerlingen.

Naast luisteren mag je ook zelf meedoen. Iedereen die een instrument speelt of als je zangles hebt of dansles (streetdance, hiphop, ballet) mag je iets instuderen en dit op het podium laten zien of horen. Dit mag je alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje doen. Alles mag als het maar met muziek te maken heeft.

Een ochtend met veel muziek dus. Om het helemaal af te maken hebben we een lekker ontbijt geregeld. Tijdens de optredens zijn er voor iedereen broodjes, eieren en nog veel meer lekkers. Het ‘Muzikaal ontbijt’ wordt gehouden op zondag 2 april om 11.00 uur bij Varenbrink. Wil je meedoen aan het ‘Muzikaal ontbijt’, geef je dan op door een mailtje te sturen naar info@amuzant.nl . Zet daarin je naam en leeftijd en wat je wil gaan doen. Dus met welk instrument je meedoet of dat je gaat zingen of dansen. Opgeven kan tot 28 februari.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.