Lid worden

Wilt u lid worden van het harmonieorkest en/of muziekles volgen? Download de formulieren hieronder, vul deze in en stuur ze terug naar info@amuzant.nl. Maak voor het gemak een foto van de documenten met je telefoon en stuur deze als bijlage mee.

Contributie en lesgeld

Het lesgeld wordt in 4 termijnen per jaar geïncasseerd. Het lesgeld wordt in 3 termijnen per jaar geïncasseerd. Er is altijd een mogelijkheid om een gratis proefles te volgens.

Ieder jaar in juni worden de nieuwe leerlingen bij de muziekschool aangemeld. Hierbij gaan we als vereniging een verplichting voor een heel lesjaar aan. Tussentijds opzeggen is daarom in het geval van muzieklessen niet mogelijk. Dus als gedurende het lesjaar gestopt wordt met het volgen van de lessen, dan blijft de betaalverplichting bestaan.

Neem voor meer informatie en opgave contact op met het secretariaat van de vereniging via info@amuzant.nl. Ook bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij een repetitie!

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.