Lid worden

Wilt u lid worden van het harmonieorkest en/of muziekles volgen? Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat van de vereniging

Contributie en lesgeld

Het lesgeld wordt in 4 termijnen per jaar geïncasseerd. Er is altijd een mogelijkheid om een aantal proeflessen tegen een gereduceerd tarief te volgen. Wordt u daarna lid, dan hoeft u deze proeflessen zelfs helemaal niet te betalen.

Ieder jaar in juni worden de nieuwe leerlingen bij de muziekschool aangemeld. Hierbij gaan we als vereniging een verplichting voor een heel lesjaar aan. Tussentijds opzeggen is daarom in het geval van muzieklessen niet mogelijk. Dus als gedurende het lesjaar gestopt wordt met het volgen van de lessen, dan blijft de betaalverplichting bestaan.

Neem voor meer informatie of opgave contact op met het secretariaat van de vereniging via info@amuzant.nl. Ook bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij een repetitie!

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.