Lid worden

Iedereen die een instrument bespeelt of wil leren spelen, kan lid worden van onze muziekvereniging en, afhankelijk van het niveau, veelal direct meespelen bij de vereniging.

Nog niet eerder een muziekinstrument gespeeld? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt bij Amuzant muzieklessen volgen voor bijna alle instrumenten.

Amuzant heeft een eigen muziekopleiding met gediplomeerde docenten en daarnaast kunnen ook muzieklessen bij Home Of Talents gevolgd worden. Tijdens de muziekles komen tal van aspecten en verschillende soorten muziek aan bod. Bijvoorbeeld etudes (oefenstukken) om de techniek te verbeteren, maar ook populaire stukjes; denk aan popmuziek, filmmuziek etc. De lestijd is in overleg met de docent(e). Wil je meer weten: Neem dan telefonisch contact op met het secretariaat.

Samen muziek maken

Muziek maken is ontspannend en inspannend tegelijkertijd, of je dit nu alleen thuis doet of samen in een orkest. Samen muziek maken is gezelliger dan alleen. Het is mooi om samen naar een doel toe te werken. Dit kan een heel mooi muziekstuk zijn waar na weken repeteren een mooi resultaat uitkomt, maar ook het toewerken naar een mooi concert met veel publiek.

Daarnaast worden er allerlei leuke dingen georganiseerd. Dit alles maakt muziek maken bij een muziekvereniging tot een gezellige en ontspannende hobby voor alle leeftijden.

Lid van Amuzant

Amuzant is een actieve en gezellige muziekvereniging waar onder leiding van een professionele dirigent iedereen op zijn of haar niveau met plezier muziek kan maken.

Leden kunnen een muziekinstrument en muziekstandaard in bruikleen krijgen. Als je nieuw begint krijg je eerst muziekles van een gediplomeerde docent en kun je na een tijdje examen doen. Na het eerste examen mag je met het orkest meespelen.

Het orkest repeteert wekelijks. Meerdere keren per jaar worden er concerten gegeven en eens per 3-5 jaar een groots opgezet concert in Kulturhus de Marke. Daarnaast wordt de muzikale begeleiding verzorgd bij de jaarlijkse dodenherdenking op 4 mei, Sinterklaasoptocht, tijdens de zomerfeesten en wordt het einde van het seizoen ingeluid met een openbare repetitie onder HET en een barbecue voor de leden.

Contributie

Een muziekvereniging draaiende houden kost veel geld. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de kosten voor de dirigent, instrumenten, muziekstukken, accommodatie enz. Naast inkomsten uit acties, donaties, giften en vergoedingen voor optredens, is een belangrijke bron van inkomsten de contributie. Elk lid van de vereniging is in principe contributie verschuldigd. Neem voor de actuele tarieven alstublieft contact met ons op.

Het lesgeld wordt in 4 termijnen per jaar geïncasseerd. Er is altijd een mogelijkheid om een aantal proeflessen tegen een gereduceerd tarief te volgen. Wordt u daarna lid, dan hoeft u deze proeflessen zelfs helemaal niet te betalen.

Ieder jaar in juni worden de nieuwe leerlingen bij de muziekschool aangemeld. Hierbij gaan we als vereniging een verplichting voor een heel lesjaar aan. Tussentijds opzeggen is daarom in het geval van muzieklessen niet mogelijk. Dus als gedurende het lesjaar gestopt wordt met het volgen van de lessen, dan blijft de betaalverplichting bestaan.

Neem voor meer informatie of opgave contact op met het secretariaat van de vereniging via info@amuzant.nl. Ook bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij een repetitie!

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.