Concerten

Kerstconcert in de kerk

 

 

Klassiekers als ´Santa Claus is coming to town´, ´Mary´s boychild´, ´White christmas´ en ´Joy to the world´. Dat en nog veel meer is er zondag 18 december te horen tijdens het kerstconcert van Amuzant in de kerk in Hengevelde. Verschillende muzieknummers zijn gegoten in verschillende muziekstijlen van swing tot celebration. Naast de klassiekers hoort u ook de wat meer ´poppy´ kerstnummers als ´We all stand together´ van Paul McCartney en iets wat zeker de kinderen zullen herkennen, de muziek van de Disneyfilm Frozen.

“Heel trots zijn we dat het kinderkoor van de basisschool ook meedoet aan het kerstconcert. Ieder jaar wordt dit koor speciaal opgericht voor het mooie evenement ´Kroamschudd´n in Hengevelde´ en we zijn erg blij dat ze ook bij Amuzant hun zangtalent komen laten horen. Dit maakt het kerstconcert helemaal af.”

Het kerstconcert vindt plaats om 15.30 uur in de kerk in Hengevelde. Jozef, Maria en hun kind komen aan het eind van het concert in de kerk om het evenement Kroamschudd´n in Hengevelde af te trappen en het publiek mee te nemen naar de levende kerststal met lichtroute en kerstmarkt. Alles bij elkaar de perfecte manier om in de kerststemming te komen.

Over Amuzant

Muziekvereniging Amuzant is opgericht in oktober 1984 en sindsdien hét adres voor muziekeducatie in Hengevelde en omgeving. Naast muzieklessen door gediplomeerde muziekdocenten, staat bij Amuzant gezamelijk muziek maken in het middelpunt. Dit is mogelijk in het B-orkest en het A-orkest. Met verschillende muzikale activiteiten die door het jaar heen georganiseerd worden draagt Amuzant bij aan een muzikaal Hengevelde en biedt daarmee jong en oud de mogelijkheid om kennis te maken met het spelen van een instrument.

Contact

Amuzant

Secretariaat:
Bekkampstraat 24,
7496 AJ Hengevelde

E-mail: info@amuzant.nl

© 2017 Amuzant. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken