Concerten

De voeten van de vloer tijdens zomerconcert bij de HET

De weersomstandigheden waren uiteindelijk optimaal voor de uitvoering van een combinatie van acrobatiek door circus Caroly met muziek van Amuzant. Jong en oud hadden de voeten van de vloer; Dansende kinderen op de voorgrond en de iets ouderen startten de polonaise. Amy Winehouse, Coldplay, Typhoon, Rowen Hèze, Guus Meeuwis, Kensington met Armin van Buuren en vele anderen kwamen voorbij, uitgevoerd door muziekvereniging Amuzant. Namens Amuzant Patricia Groothuis:

“Het was zeer geslaagd. Het publiek was in grote getale naar het marktplein gekomen, de acts van het circus waren erg mooi en werden goed uitgevoerd. Één van de hoogtepunten was het publiek dat spontaan een polonaise inzette bij de afsluiter 'Het dondert en het bliksemt' van Guus Meeuwis”.

Muziek werd gespeeld door het B-orkest de drumband en het A-orkest ondersteund door Thijs Rupert op piano en Frank Slijkhuis met Lennard Kiezenbrink op gitaar. De drankjes werden verzorgd door de Gebrande Waateren. Kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een gezellige, muzikale en zelfs zomeravond

Over Amuzant

Muziekvereniging Amuzant is opgericht in oktober 1984 en sindsdien hét adres voor muziekeducatie in Hengevelde en omgeving. Naast muzieklessen door gediplomeerde muziekdocenten, staat bij Amuzant gezamelijk muziek maken in het middelpunt. Dit is mogelijk in het B-orkest en het A-orkest. Met verschillende muzikale activiteiten die door het jaar heen georganiseerd worden draagt Amuzant bij aan een muzikaal Hengevelde en biedt daarmee jong en oud de mogelijkheid om kennis te maken met het spelen van een instrument.

Contact

Amuzant

Secretariaat:
Bekkampstraat 24,
7496 AJ Hengevelde

E-mail: info@amuzant.nl

© 2017 Amuzant. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken