Nieuws

Zomerconcert bij HET

Op donderdag 4 juli om 19.30 uur zal Amuzant, geheel in traditie van de afgelopen jaren, het seizoen muzikaal afsluiten met een zomerconcert in de door ‘wensen zonder grenzen’ pas schoongemaakte HET.

 

Een uniek concert dit jaar, want de leden van het B-orkest zullen het A-orkest tijdens een aantal stukken komen versterken. Samen brengen ze drie stukken ten gehore. Daarnaast zal het A-orkest nog enkele stukken alleen spelen.

Komt u gezellig even aan, voor een leuke zomeravond vol muzikale klanken. En bent u niet bij de opening van Ambidance geweest, dan heeft u deze avond de kans het stuk alsnog te horen.

Over Amuzant

Muziekvereniging Amuzant is opgericht in oktober 1984 en sindsdien hét adres voor muziekeducatie in Hengevelde en omgeving. Naast muzieklessen door gediplomeerde muziekdocenten, staat bij Amuzant gezamelijk muziek maken in het middelpunt. Dit is mogelijk in het B-orkest en het A-orkest. Met verschillende muzikale activiteiten die door het jaar heen georganiseerd worden draagt Amuzant bij aan een muzikaal Hengevelde en biedt daarmee jong en oud de mogelijkheid om kennis te maken met het spelen van een instrument.

Contact

Amuzant

Secretariaat:
Bekkampstraat 24,
7496 AJ Hengevelde

E-mail: info@amuzant.nl

© 2017 Amuzant. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken